Magdalenes de iogurt

Aquestes magdalenes són una mica menys calòriques que les que ja tenia al blog, porten menys oli, i són tan bones com les altres.

Ingredients (per 1 dotzena de magdalenes grans)

250 g de farina normal

170 g de sucre

1 iogurt grec sense sucre (125 g)

80 ml d’oli de gira-sol

Una punteta de sal

3 ous L

La pell ratllada d’una llimona

1 cullerada de llevat en pols

Muntem els ous amb el sucre, afegim el iogurt i barregem, l’oli i barregem, tamisem la farina i el llevat, el barregem amb la pell de la llimona i la sal, i anem afegint cullerada a cullerada a la barreja anterior, remenem amb cura per no baixar la barreja, no remenem més del compte.

Deixem reposar la massa unes hores, si fa calor la podem deixar a la nevera.

Engeguem el forn a 190 graus

Posem 12 càpsules a dins de motlles perquè no s’obrin, i les omplim amb la massa.

Les enfornem 18 minuts.

Les traiem i les deixem refredar a sobre d’una reixeta.

Les podem guardar a un pot hermètic, uns quants dies, si les hem de guardar molt de temps, les podem posar a la nevera o congelar-les.

  • Podem utilitzar un iogurt amb gust de llimona, si volem.
  • S’han de deixar refredar sobre una reixeta per evitar que agafi humitat el fons de la càpsula.
  • Es guarden molt bé dins una llauna o un pot hermètics, si s’han de guardar molts dies, millor a la nevera o congelar-les.
  • Porten gluten.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s